blank

Ministar turizma u poseti severu Bačke (VIDEO)

YouTube video

Jedan od važnijih podsticaja Ministarstva za turizam i omladinu Republike Srbije je raspisivanje javnih poziva za unapređenje ruralnog turizma, ali i apel mladim ljudima da ostanu na selu i kroz, različite podsticaje razvijaju seoski turizam.

Od kad je raspisan javni poziv za podsticaj, otvorena su nova 284 gazdinstva. Uz pomoć države, sa dobrom idejom, na selu može da se započne jedan dobar biznis, rekao je Husein Mehić, ministar turizma i omladine koji je jučerašnji dan proveo na severu Bačke.

Ministar Mehić pozvao je sve da se prijave na javnom pozivu kako bi iskoristili pomoć države.

blank
Foto: Subotičke.rs

Jedan od najlepših salaša sa severu Bačke nosi ime poznatog, subotičkog pevača starogradskih pesama, Zvonka Bogdana. Pored vojvođanskih motiva, sve oko ovog salaša opasano je vinovom lozom.

Salaš je jedan u nizu turističkih objekata koji su iskoristili podsticaj za ruralni razvoj kako bi unapredili sopstveno poslovanje, a turističkoj ponudi Palića doprineo je akva park koji radi već skoro godinu dana.

Ovo toplo leto bilo je idealno da se posetioci krajnjeg severa Srbije rashlade baš ovde.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 26 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati nepovolјno na

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.