blank

Mirjana Krnajski na putu izlečenja! (VIDEO)

Subotica je poslednjih meseci ponela titutlu najhumanijeg grada u državi. Ujedinjeni u nevolji, Subotičani su sakupljali novac za lečenje svojih sugrađana.

blank
Foto: Privatna arhiva

Svaki put kad je teško i kad je potrebna pomoć, sugrađani se odazovu da, kroz razne akcije, pomognu onima kojima su potrebna velika sredstva za izlečenje.

Čini se da ništa nije ujedinilo ljude u gradu na severu Bačke kao što je to uradila Mirjana Krnajski.

Mirjana se trenutno nalazi u Rusiji, na Institutu Pirogov, radi HSCT tretmana, koji je pokazao odlične rezultate u lečenju multipla skleroze. Ona je zahvaljujući ljudima dobre volje, sakupila novac i od 3. juna nalazi se na pomenutom Institutu.

U svakodnevnom smo kontaktu sa Mirjanom Krnajski, a kako teče tretman i lečenje, za naš portal Mirjana je rekla:

“Sve je prošlo savršeno. Super se osećam. Gotova je transplatacija, matične su vraćenje, a danas je prvi dan mog novog života. Ne mogu ni opisati ono što sada osećam. Kao da sam se ponovo rodila! Doktor je rekao da ne postoje nikakve restikcije. Rekao je da su mi vratili život da bi ga živela!. Zauvek ću pamtiti doktore – heroje, Anatoljija, Denisa i sestru Anastasiju, koji su mi promenili život”, zaključuje Mirjana.

Mirjana je presrećna i šalje pozdrave iz Moskve u nadi da će se brzo vratiti kako bismo svi zajedno proslavili njeno izlečenje i povratak!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Subotičke (@suboticke.rs)

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Mirjana Krnajski na putu izlečenja! (VIDEO)”

  1. Bravo Miki. Hvala puno svima koji su učestvovali da naša Mira ponovo prohoda. 😘💯

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »
blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije kardiovaskularnim bolesnicima,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.