blank

Od sutra na Paliću prvi Northstorm OCR kamp

Kada je prošle godine mala ekipa Skajranersa predvođena Nikolasom Vukovićem rešila da napravi prvu OCR trku – Northstorm OCR – pored Palićkog jezera, nisu ni pretpostavljali da će već sledeće godine, organizovati i prvi OCR kamp za sve one koji vole da pomeraju sopstvene mentalne i fizičke granice.

blank
Foto: Subotičke.rs

U organizaciji Northstorm OCR od 1. do 4. avgusta na Paliću, u sklopu studentskog odmarališta, održaće se najveći OCR Kamp u regionu do sada. Po rečima organozatora očekuje se učešće 50 gde će ih obučavati najtrofesjniji i najiskusniji OCR takmičari, ali ovoga puta u ulozi i trenera. Cilj ovog kampa je poboljšanje trkačke forme, tehnika savladavanja prepreka. Pored tehnika snage i tračanje, svi polaznici moći će da poslušaju i predavanja na temu OCR – trka sa preprekama – ishrane, oporavka i mentalne snage – ističu organizatori.

Pored kluba Skyrunners Sparak, organizaciju je podržao SKY and OCR Rajičević, koju predvoji iskusni trkač Miloš Rajičević, pobednik Palićkog prvog Northstorma prošle godine.

Biće ovo samo uvod za drugu Northtorm OCR trku koja je ove godine zakazana za 28. septembar, na Paliću.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 26 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati nepovolјno na

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.