blank

Odbojkaši Spartaka slavili protiv Ribnice

Odbojkaši Spartaka poveli su u četvrtfinalu plej-ofa protiv Ribnice. Slavili su Subotičani u Kraljevu rezultatom 3:0 (25:15, 25:21, 25:20).

blank
Foto: MOK Spartak

Ribnica: Seizović 2, Stefanović 4, Todorović 10, Bićanin, Mijajlović, Milovanović, Krsteski, Miljković, Milosavljević, Gajović 5, Bojović, Maričić, Živanović, Ražnatović 6.

Spartak: Milović, Mašulović 15, Jungić, Tomčić, Peić, Lečić 3, Vulikić 2, Suvacki, Khan 19, Dulić, Lončarević, Pavlović 7, Omar 8, Tumbas.

Odlično su počeli odbojkaši Spartaka plej-of, pobedivši ubedljivo Ribnicu. Ovom pobedom Subotičani su najavili da mogu da ponove prošlogodišnji rezultat.

Ribnica je jedinu šansu da uzdrma Spartak imala u trećem setu kada je vodila sa 10:5 i 13:8. Činilo se tada da će se Kraljevčani vratiti u meč, ali je Spartak dodao gas i sa raspoloženim Mašulovićem i Kanom rešio meč u svoju korist.

Spartak će u subotu dočekati Ribnicu na svom terenu pred mnogobrojnom publikom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može uzrokovati tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.