blank

Održan radni sastanak povodom organizacije 7. Subotičkog polumaratona

Radni sastanak povodom organizacije 7. Subotičkog polumaratona održan je danas u Gradskoj kući.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ovaj sve popularniji polumaraton održava se svake godine u sklopu obeležavanja Dana grada Subotice.

Uspešno održavanje ovog značajnog sportskog događaja, koji je sve prepoznatljiviji od strane kako domaćih tako i sportista iz inostranstva uvek iziskuje mnogo pažnje, truda i rada, ali zahvaljujući uspešnoj i veoma kvalitetnoj saradnji svih učesnika u organizaciji, on predstavlja jednu od najznačajnijih manifestacija u svetu sporta i rekreacije u našem gradu, na zadovoljstvo svih generacija, rekao je predsednik Skupštine grada Subotice Daniel Đivanović.

Takođe je istakao, da pored toga što promoviše sport, ujedno doprinosi i promociji turističke ponude odnosno promociji onoga što Subotica kao jedan od najlepših secesijskih gradova nudi.

blank

Trkači će tokom 7. Subotičkog polumaratona koji se održava 25.08.2024. godine biti u prilici da uživaju u lepotama znamenitosti našeg grada kao što su Gradska biblioteka, Narodno pozorište, Gradska kuća, Sinagoga, Rajhlova palata i mnogih drugih kulturno istorijskih objekata.

Prijave za trku pod sloganom „Trči kroz istoriju“, drugu po masovnosti u Srbiji posle čuvenog „Beogradskog maratona“, otvorene su i zainteresovani trkači mogu da se prijave na sajtu https://subotickipolumaraton.com/ u okviru linka https://trka.rs/events/475/ za trku od 5 km, trku od 10 km i polumaraton (21,1) km.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 35 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima se savetuje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.