blank

Projekat „Prevencija i borba protiv trgovine ljudima” realizovan i u Subotici

blank

Ilija Đukanović, član gradskog veća i koordinator lokalnog tima za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima saopštio je da je od maja do decembra 2020. godine Lokalni tim za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice učestvovao u projektu „Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Srbiji”.

Projekat je ostvaren u okviru zajedničkog programa Evropske unije i Saveta Evrope u pet gradova u Srbiji. Pored Subotice, projekat je realizovan u Sremskoj Mitrovici, Šapcu, Nišu i Vranju. Cilj projekta bio je podizanje svesti javnosti o problemu trgovine ljudima, sa posebnim akcentom na radnoj eksploataciji.

Lokalni timovi za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima su uz pomoć Udruženja građana „Atina” bili nosioci projektnih aktivnosti, čiji je rezultat izrada flajera i video-spota na temu radne eksploatacije. Video-spot su snimili članovi Lokalnog tima iz Crvenog krsta Subotica, uz pomoć zaposlenih i volontera Crvenog krsta Subotica.

Video-spot je dostupan na “Jutjubu”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.