blank

Promena trase linija 1a i 8 za petak i subotu (5. i 6. jul)

U petak 05.07.2024. godine kao i u subotu 06.07.2024. godine doći će do promene trasa linija gradskog saobraćaja zbog održavanja manifestacije „Festival zanatskog piva“.

blank
Foto: Subotičke.rs

U petak i subotu, od 15 časova do ponoći, linija 1a će saobraćati ulicama Senćanski put do stajališta „Mešc“ nakon čega skreće u ulicu Maksima Gorkog kojom saobraća do ulice Matije Gupca odnosno do stajališta „Lifka“ odakle nastavlja uobičajenom trasom linije 1a. Stajališta „Bioskop
Jadran“, „Higjenski zavod“, Arsenija Čarnojevića“, „Sinagoga“ neće biti u upotrebi u navednom periodu.

Autobusi će stajati na stajalištima „Patrija“, „Pošta“, „Matije Gupca“. Na liniji 1a, u petak 05.07.2024. godine, prvi polazak koji će saobraćati izmenjenom trasom iz smera Novog naselja, je polazak u 15:10 dok će prvi polazak koji saobraća izmenjenom trasom iz smera Kelebije opštine biti polazak u 14:55.

U petak 05.07.2024. godine polasci na liniji 8 „Železničko naselje – Aleksandrovo“ i to polasci 15:15 iz Aleksandrova odnosno 15:45 iz Železničkog naselja sabraćaće izmenjenom trasom linije tako što će od stajališta „Lifka“ skrenuti desno u ulicu Matije Gupca odakle će saobraćati ulicom Maksima Gorkog do ulice Đure Đaković. Ulicom Đure Đaković autobusi na liniji 8 će saobraćati do ulice Zmaj Jovina nakon koje autobus dalje nastavlja uobičajenom trasom linije 8 u Aleji maršala Tita.

Autobusi će, na izmenjenim trasama linija koristiti autobuska stajališta „Pošta“, „Bioskop Jadran“, „Higjenski zavod“, „Arsenija Čarnojevića“. Autobusi na liniji 8a „Železničko naselje-Jadran-Lifka“u poslepodnevnim časovima saobraćaju uobičajenom trasom linije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 13 do 29 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima, ali

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.