blank

Regionalni sajam zapošljavanja

blank

Danas počinje Regionalni sajam zapošljavanja koji onlajn organizuju Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, makedonski sajt Vratobuvanje.com.mk i slovenački Deloglasnik.si. Sajam traje do 14. oktobra.

Na sajmu je dostupno više od trideset kompanija koje traže nove zaposlene i više od trista oglasa za posao iz oblasti IT tehnologija, trgovine, proizvodnje i obrazovanja.

Regionalni sajam zapošljavanja odžava se jedanaestu godinu zaredom. Organizatori ističu da poseta sajmu ne donosi samo šansu za pronalaženje radnog mesta, već i dosta zanimljivih sadržaja, kao što je igrica “Lov na blago”.

Kao i prethodnih godina, posetioce ovog onlajn sajma očekuje “čet” opcija, odnosno mogućnost da posetioci direktno postavljaju pitanja u vezi mogućeg zaposlenja.

Tokom trajanja sajma biće održana dva vebinara. Prvi, pod nazivom “IT čajanka Vol. 4” biće održan 8. oktobra, od 18 časova. Drugi vebinar, pod nazivom „Stalno konkurišem, a niko me ne zove“ biće održan 13. oktobra, takođe od 18 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 6 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će biti i dalјe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.