blank

Saopštenje Zeleno-levog fronta Subotica nakon izbornog dana

Saopštenje ZLF Subotica prenosimo u celosti:

blank
Foto: Zeleno levi front

“Drage sugrađanke i sugrađani, Pre svega, želimo da se zahvalimo najhrabrijima među nama, našim kontrolorkama i kontrolorima. Uprkos pritiscima, pretnjama i brojčanoj nadmoći kontrolora vlasti, naši heroji uspeli su da zabeleže ogroman broj nepravilnosti na osnovu kojih ćemo dalje krivično goniti one koji su zakon prekršili.

Ogromno hvala svim našim volonterima, aktivistima i članovima koji su u prethodnih mesec dana dali sve od sebe da se, u nemogućim uslovima, otvori još jedan front borbe protiv ove kriminalne vlasti.

Želimo da se zahvalimo svima koji su nam svojim glasom dali poverenje i priliku da ih zastupamo u Skupštini Grada Subotice, a ispred Zeleno-levog fronta tu priliku je dobio naš kopredsednik Luka Vučinac.

Naša borba za slobodnu Suboticu nije počela raspisivanjem lokalnih izbora, a samim tim se nije ni završila juče. Mi smo izabrali Suboticu i pozivamo Vas da nam se priključite u borbi! Čiji grad?”, navodi se u saopštenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas slavimo Vidovdan

Pravoslavni vernici danas, 28. juna obeležavaju jedan od najvećih srpskih praznika – Vidovdan.   Mnoga mesta u Srbiji danas proslavljaju Vidovdan kao slavu, pa tako

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 29 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.