blank

SAZNAJEMO Mašinovođe sinoć i rano jutros upozoravale da kontrolni signal u Bajmoku ne radi

blank

Kako redakcija portala Subotičke.rs nezvanično saznaje, mašinovođe su sinoć i rano jutros upozoravale da kontrolni signal na pruzi u Bajmoku ne radi.

Prvi je kvar na pružnom prelazu uočio mašinovođa voza 6435 koji je slučaj prijavio odmah po dolasku u Sombor, sinoć posle 19 časova. Kvar na kontrolnom signalu prijavio je i mašinovođa voza koji je iz pravca Sombora u Bajmok stigao jutros oko šest časova, tvrdi naš izvor koji je želeo da ostane neimenovan.

Prijave mašinovođa uredno su zavedene i prosleđene nadležnoj službi u Beogradu koja je trebalo da pošalje ekipe na teren.

– Obojica mašinovođa, sinoć i rano jutros, prijavila su da žuto svetlo na kontrolnom signalu miruje, što znači da rampe nisu spuštene – kaže naš izvor.

U toku je uviđaj nesreće koja se jutros posle osam časova dogodila u Bajmoku, nakon čega će biti objavljeni zvanični podaci o jutrošnjoj nesreći na pruzi kod Bajmoka u kojoj je, prema prvim informacijama, povređena ženska osoba. Za sada nije poznato da li je do nesreće došlo zbog magle.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.