blank

Subotica deo projekta „Aktivna Srbija 2020-2030”

blank

Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužena za oblast sporta i omladine, na jučerašnjoj pres-konferenciji u Gradskoj kući izjavila je da je održan radni sastanak sa delegacijom Asocijacije „Sport za sve Srbije”.

Cilj saradnje je, kako je navedeno, pospešivanje rekreativnog sporta u našem gradu, uz aktivno uključivanje Gradskog saveza „Sport za sve” Subotica. Ona je izjavila da je neophodno motivisati što veći broja građana da se rekreativno bave sportom, kako bi se očuvalo mentalno i telesno zdravlje građana.

Subotica je svrstana među gradove koji će među prvima biti posećeni u okviru misije „Aktivna Srbija 2020-2030”. Asocijacija „Sport za sve Srbije” je krovna organizacija za oblast rekreativnog sporta u Republici Srbiji. Ona će pomenuti projekat realizovati u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, Sportskim savezom Srbije i partnerima u lokalnim sredinama.

Cilj projekta je unapređenje svesti o rekreativnom bavljenju sportom i popularizacija zdravog načoina života.

Foto: Gradska uprava

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.