blank

Subotički bajkeri i ove godine organizuju prikupljanje pomoći za mališane u “Kolevci”

blank

Subotički bajkeri i ove godine voziće motore u okviru humanitarne akcije čiji je cilj pribavljanje pomoći za mališane u Domu za decu ometenu u razvoju “Kolevka”.

blank

– Bajkeri iz ekipe “Mrak” sa prijateljima će i ove godine, tačnije 23. decembra, voziti svoje motore da bi uručili poklone deci iz “Kilevke” – kaže za Subotičke.rs Snežana Racić, bajkerka i članica ekipe “Mrak”. – Želimo da ih obradujemo i izmamo njihove osmehe božićnim poklonima. Ova godina je drugačija od drugih i zato smo se opredelili za osnovne stvari koje su im potrebne, a to su pelene kojih potroše više od 3.000 mesečno, zatim sredstva za ličnu higijenu, kao i računare i tablete koji, naravno, mogu da budu i korišćeni. Mi bajkeri želimo da ukažemo na ove njihove potrebe i da uputimo poziv sugrađanima da pomognu ukoliko su u mogućnosti, da budemo tu jedni za druge.

blank

Bajkeri donacije prikupljaju od građana, a kontakte sa njima ostvaruju posredstvom imejla, mesindžera, društvenih mreža ili telefona.

– Ljudi koji to žele, uvek pronađu način da dođu do nas. Zato ne ističemo detaljne podatke za kontakt. Imali smo sastanke, kako je ko hteo tako je poklanjao, da li novac ili konkretan poklon. Svima koji žele da poklone novac najpre kažemo da kupe to što treba “Kolevci”, pa donesu kod mene ili u kafe “Oasis”. Moje ime je Snežana Racić, ja sam koordinator akcije i prisutna sam na “Fejsbuku”. To je sasvim dovoljno – kaže naša sagovornica.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.