blank

TSC danas dočekuje “čekićare”!

Na TSC Areni će se danas od 18 časova i 45 minuta odigrati još jedna značajna utakmica za klub. Bačkotopolčani u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope dočekuju engleskog Premijerligaša West Ham.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je pred utakmicu protiv Vest Hema naglasio da njegova ekipa uvek ima velika očekivanje, bez obzira ko je protivnik i da su se za predstojeći duel pripremali studiozno, kao i za svaki drugi.

„Sigurno da nada postoji i dokle god ima šansi trudićemo se da osvojimo što bolji plasman i završimo kao treći. Koliko će to biti ostvarivo videćemo. Cilj nam je da se tome približimo već sutra i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o našem “prezimljavanju“ u Evropi“, rekao je Lazetić.

On je dodao da ekipa sada ima iskustvo iz prethodne utakmice protiv ovog rivala, u kojoj su bili dosta dobri defanzivno i uspevali da pariraju.

„Rezultate u Evropi ćemo svoditi kada odigramo i preostale dve utakmice. Ne treba zaboraviti sa kakvim klubovima se takmičimo i da klub sa najmanjim budžetom u nemačkoj ima osam puta više sredstava od nas, pa poraz od 5:0 mora da se sagleda i iz tog ugla. Bez obzira na rezultat, ja sam generalno zadovoljan, uspeli smo da pariramo, bili smo svoji, a momci su ostvarivali svoj maksimum“, zaključio je trener TSC-a.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može uzrokovati tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.