blank

TSC slavio protiv Čukaričkog

Fudbaleri TSC-a ugostili su Čukarički na TSC Areni u Bačkoj Topoli u okviru 5. kola plej-ofa Superlige i zasluženo slavili rezultatom 2:0 (2:0), golovima Stanića i Đakovca.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Stanić 6., Đakovac 28. minut za TSC.

TSC: Simić, Krstić, Stanić, Stojić, Milosavljević, Radin, Stojić, Đakovac, Petrović, Pantović, Ćirković. Igrali su još: Šoš, Rakonjac, Jovanović, Cvetković.

Čukarički: Samurović, Stanković, Jovanović, Stevanović, Tošić, Kovač, Sisoko, Nikčević, Miladinović, Ivanović, Cvetković. Igrali su još: Melo, Tedić, Milojević, Docić.

Bačkotopolčani su u drugom pokušaju ovog proleća uspeli da savladaju Beograđane i tako ostanu u trci za Partizanom. TSC je u većem delu meča bio bolji protivnik, stvarao šanse i samo sreća je pogledala Čukarički da ne primi još nekoliko pogodaka.

Poveo je TSC preko Stanića već u 6. minutu, da bi na sredini prvog poluvremena Đakovac zatresao mrežu Samurovića za 2:0.

U drugom delu četa Žarka Lazetića propustila je nekoliko izglednih prilika i da je bilo malo koncentracije Čukarički bi doživelo pravu katastrofu.

U narednom kolu TSC putuje u Lučane gde će igrati protiv Mladosti.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 13 do 29 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima, ali

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.