blank

U Subotici promenljivo oblačno, do jedanaest stepeni

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će u Subotici biti promenljivo oblačno, uz najvišu dnevnu temperaturu do 11, dok će najniža iznositi 0 stepeni. U ponedeljak će biti pretežno sunčano, uz temperaturu do 14 stepeni.

Usled biometeoroloških prilika oprez se savetuje osobama sa respiratornim obolјenjima. Moguće su izvesne tegobe i kod srčanih bolesnika, pa im se preporučuje smanjena fizička aktivnost. Od meteoropatskih reakcija moguće su pospanost i promenlјivo raspoloženje.

Biometeorološke prilike će u ponedeljak biti povolјnije. U jutarnjim satima oprez se savetuje kardio i cerebro-vaskularnim bolesnicima. Preporučuje se adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim termičkim uslovima, a tokom dana umerene aktivnosti. Moguća je glavobolјa kod osetlјivih osoba.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »
blank

Sportska dešavanja za vikend

Program sportskih dešavanja za vikend: Pročitaj još Luka Capan prvo pojačanje TSC-a Ognjen Mudrinski napustio jato “golubova” Mala Bosna gosti Čantavir u poslednjem kolu Pojedinačni

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.