blank

Repertoari bioskopa, četvrtak 21. januar

Bioskop „Eurosinema” Otvoreni univerzitet

Jakari i veličanstveno pero

blank

Bioskop „Eurosinema”, 21. januar u 11.00h

Država/godina: Belgija, Nemačka, Francuska/2020.
Trajanje: 82 min.
Žanr: animirani
Režija: Toby Genkel, Xavier Giacometti

Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu.

Strelac

blank

Bioskop „Eurosinema”, 21. januar u 15.00h
Država/godina: SAD/2020.
Trajanje: 108 min.
Žanr: akcija, triler
Režija: Robert Lorenz

Uloge: Dylan Kenin, Jacob Perez, Juan Pablo Raba, Katheryn Winnick, Lelia Symington, Liam
Neeson, Teresa Ruiz

Duž granice između Sjedinjenih Američkih Država i Meksika u Arizoni, Džim Henson (Nison), rančer i vijetnamski ratni veteran, prolazi kroz teška vremena. Njegova voljena supruga je upravo preminula od raka a banka samo što nije zaplenila njegovo ogromno imanje. Njegov miran život iznenada narušava neočekivani dolazak dvoje ilegalnih imigranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje – majke (Ruiz) i njenog malog sina, koji očajnički beže od brutalnog meksičkog kartela. Tokom pucnjave majka gine, a Džim postaje nevoljni branilac malog dečaka Migela. Neverovatni dvojac je sada u bekstvu od nemilosrdnih ubica i potkupljenih policajaca. Na svom putu, međusobna netrpeljivost Džima i Migela ustupiće mesto razumevanju i saosećanju, sa Džimom koji prihvata ulogu Migelovog herojskog zaštitnika koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi ga odveo na sigurno.

Dublerka

blank

Bioskop „Eurosinema”, 21. januar u 17.00h
Država/godina: SAD/2020.
Trajanje: 100 min.
Žanr: komedija
Režija: Jamie Babbit

Uloge: Drew Barrymore, Michael Zegen, TJ Miller, Holland Taylor

Ne više tako aktuelna glumica Kendi (Dru Barimor), uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života. Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala.

Od ubica s ljubavlju
blank
Bioskop „Eurosinema”, 21. januar u 19.00h
Država/godina: SAD/2020.
Trajanje: 104 min.
Žanr: drama, krimi
Režija: Danis Tenović
Uloge: Jeffrey Dean Morgan, Famke Janssen, Naomi Battrick
Njujorški detektiv istražuje smrt svoje ćerke, koja je ubijena na medenom mesecu u Londonu; kada mnogi parovi širom Evrope dožive sličnu sudbinu, on traži pomoć skandinavskog novinara Desija Lombarda. Zajedno sa nemačkom policijom, otkrivaju istinu i shvataju o čemu je reč.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.