blank

Infostud i Naučno-tehnološki park u Nišu potpisali ugovor o međusobnoj saradnji

blank

Međusobna saradnja podrazumevaće i razvoj zajedničke onlajn platforme za potrebe sajta www.ntp.rs što će u nastavku korisnicima znatno olakšati pretragu otvorenih radnih pozicija u kompanijama članicama NTP Niš

Naučno-tehnološki park Niš i Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje obe organizacije, kako bi se postigli što bolji rezultati, prenose Niške vesti.

Sporazum su potpisali  direktor dr Milan Ranđelović i Sonja Ćetković, direktor sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse.

Međusobna saradnja podrazumevaće i razvoj zajedničke onlajn platforme za potrebe sajta www.ntp.rs što će u nastavku korisnicima znatno olakšati pretragu otvorenih radnih pozicija u kompanijama članicama NTP Niš.

Ovim sporazumom obuhvaćene su i posebne finansijske pogodnosti kompanijama članicama NTP Niš
prilikom korišćenja usluga koje pruža Poslovi Infostud.

Naučno-tehnološki park Niš je osnovan 2020. godine sa ciljem pružanja infrastrukturne podrške i stručnih usluga kompanijama, naučnoistraživačkim i inovacionim organizacijama. Posvećen je i privlačenju inovativnih domaćih i stranih tehnološko-razvojnih firmi i stvaranju uslova za osnivanje većeg broja startap i spin-off kompanija. Okuplja i kreira mrežu partnera i saradnika u cilju stvaranja i unapređenja inovativnog ekosistema.

Trenutno više od 40 inovativnih kompanija svakodnevno iz ove dinamične zajednice radi na razvoju svojih globalno konkurentnih proizvoda i usluga. Poslovi Infostud u svom sastavu ima vodeće sajtove za zapošljavanje koji obezbeđuju rešenja za kandidate, tako i za poslodavce.

Sama misija Poslovi Infostuda je da efikasno povezuje kandidate i poslodavce i pomaže im u procesu zapošljavanja i građenja karijere čineći Srbiju boljim mestom za rad.

Niške vesti, foto: NTP Niš

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 33 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene

Detaljnije »
blank

Vozili pod dejstvom alkohola i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.