blank

Bačka brusi formu za nastavak Vojvođanske lige (VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Bačke 1901 vredno treniraju i spremaju se za nastavak Vojvođanske lige Sever. Ekipa je proteklog vikenda odigrala prvi kontrolni meč protiv ekipe iz Lipara i ostvarila trijumf rezultatom 4:1.

Novi šef stručnog štaba najstarijeg kluba naše države, Aleksandar Kopunović, zadovoljan je kako teku pripreme, a u predstojećem periodu očekuje da će igrački kadar biti kompletiran.

“Igrački kadar od prošle polusezone je ostao na okupu. Nekoliko igrača je za sada pojačalo ekipu, a to su doskorašnji fudbaleri Preporoda Marko Gnjatović i Nikola Bursać i fudbaler Solunca Momčilo Arežina. U narednom periodu očekujem i par mladih igrača iz Spartaka da nam se pridruže. Pratio sam Bačku i ovu ligu, dobro je poznajem i da bismo nešto napravili mora više da se trenira kako bismo mogli da se nadamo gornjem delu tabele”, rekao je Kopunović.

Aleksandar Kopunović, koji ima bogato igračko iskustvo i koji je u trenerskoj karijeri vodio omladince Spartaka, te bio pomoćni trener prvoj ekipi, osvrnuo se i na ambicije kluba u ovoj sezoni, a to su afirmacija mladih igrača i plasman u gornji deo tabele.

“Prvo kolo na proleće gostujemo lideru prvenstva ekipi Sloge. Ambicije kluba u ovoj sezoni su afirmacija mladih igrača pre svega, a što se tiče rezultata cilj nam je plasman u prvih pet”, istakao je strateg Subotičana.

Ekipa će u narednom periodu trenirati kraj “somborske kapije” gde ima dobre uslove za rad, a do početka prvenstva je očekuju još četiri kontrolna meča, a protivnići će biti Mladost iz Apatina, ekipa Janošhalma iz Mađarske, zatim Udarnik iz Višnjevca, dok je generalna proba zakazana protiv ekipe Čoke.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.