blank

Bačka deklasirana u Pančevu!

Fudbaleri Bačke doživeli su težak poraz od Dinama u Pančevu u polufinalnoj utakmici polufinala kupa Vojvodine. Izabranici Zorana Milidraga nisu uspeli da ispariraju Pančevcima i izgubili su rezultatom 6:0 (3:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Vučinić 13., Ahčin 37., Mojsilović 41., Petrović 64., 65., D. Marković 69. za Dinamo.

Dinamo: Mandić, Kolocka (Točilovac), Klještan, Mojsilović, Milijašević (Đošić), Stojanovski (D. Marković), Ahčin, Petrović, V. Marković, Jambrušić (Jankulov), Vučinić (Lekić).

Bačka: Jakovčević, Malenčić (Pelhe), Anđić, Kiš, Mezei, Šijačić, Kilibarda (Milošević), Milijašević, Nenadović, Pantelić (Delić), Glišović.

Srpskoligaš Dinamo je održao lekciju Subotičanima i bez muke ubedljivo savladao sedmoplasiranu ekipu Vojvođanske lige Sever.

Pančevci su važili za favorita u prvoj polufinalnoj utakmici kupa Vojvodine, ali se očekivalo da Bačka može da pruži značajniji otpor.  Za Pančevce su u prvom poluvremenu pogađali Vučinić, Ahčin i Mojsilović dok je u nastavku Petrović savladao Jakovčevića dva puta, a konačan rezultat je postavio rezervista D. Marković u 69. minutu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.