blank

Bakić: Akva park gotov do marta 2021. godine!

blank

Gradonačelnik Stevan Bakić obišao je danas radove na izgradnji spa centra sa akva parkom na Paliću. Bakić je tom prilikom izjavio da su za realizaciju ovog projekta, koji se izvodi u dve faze, Vlada Republike Srbije, pokrajinska vlada i Grad Subotica obezbedili milijardu i sto jedanaest miliona dinara, da je zbog pandemije korona virusa produžen rok za završetak radova i da bi ova investicija trebalo da se okonča početkom marta 2021. godine, saopštila je Gradska kuća.

„Zbog pandemije korona virusa i posledica koje je izazvala, konzorcijum izvođača na čelu sa kompanijom ’Aleks inženjering i konstrakšn’ iz Beograda često je radio sa pedeset odsto kapaciteta, rok za završetak spa centra sa akva parkom produžen je za 110 dana, odnosno do početka marta 2021. godine“, istakao je Bakić.

Direktor DOO „Park Palić“, Nebojša Daraboš, podsetio je da se kompleks gradi na prostoru površine 4,4 hektara, da će se na 28,5 hiljada kvadratnih metara spoljašnjeg prostora izgraditi pet bazena, od kojih će najmanje jedan biti sa termalnom vodom, a da će se u zatvorenom objektu – na površini od oko tri hiljade kvadrata – izgraditi pet bazena i deo sa spa sadržajima.

„Maksimalni kapacitet kompleksa je 2.500 korisnika, s tim da je u zatvorenom delu predviđeno najviše 500 posetilaca istovremeno, dok će u spoljašnjim sadržajima istovremeno moći da uživa 2.000 posetilaca“, kazao je Daraboš.

Foto: Gradsak uprava

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.