blank

Članovi Skyrunners – uspešni na takmičenjima ovoga vikenda!

Subotička ekipa Skyrunners je ovog vikenda zasijala sjajem na trkama! U subotu 25. maja, oko 20 članova tima posetilo je Bjeljinu, gde su osvojili drugo mesto, ekipno.

blank
Foto: Skyrunners

Sjajni rezultati Teodora Kenjereša, Dejana Batora i Luke Đurovića doprineli su ovom odličnom, ekipnom plasmanu. Teodor Kenjereš osvojio je četvrto mesto u jakoj konkurenciji od 400 učesnika. Da uspeh u Bjeljini nije bio slučajan, Subotičani su potvrdili u Bačkom Monoštoru kod Sombora, gde je preko 30 članova tima učestvovalo u trci. Skyrunnersi su osvojili prvo mesto ekipno, a njihov triumf upotpunili su pomenuti Teodor Kenjereš na prvom, Dejan Bator na trećem i Ivan Sudarević na petom mestu, nadmašivši konkurenciju od 200 takmičara.

Da podsetimo, mlada ekipa koja se takmiči u trkama sa preprekama prošle godine organizovala je prvu trku oko Palićkog jezera, sa 30 prepreka, na kojoj je učestvovalo skoro 500 takmičara, pod nazivom Northstorm. I ove godine, organizovaće još jedan sličan sportski spektakl, 28. septembra, a krajnji rok za učešće na ovoj trci je 20. septembar. Organizatori su pripremili nagrade za prvu Northstorm trku, dok će za drugu fond za nagrade biti bogatiji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Članovi Skyrunners – uspešni na takmičenjima ovoga vikenda!”

  1. Ajd ovi mladi što se takmiče pa da ih razumem ali kad vidim ove 40+ džabalebaroše,što žive na tuđoj grbači, idi brate u neki pogon,baštu,plastenik pa savlađuj prepreke i piše sebi životne poene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.