blank

Do Ostroga za obolelo dete, Subotičani ispunili svoju misiju! (VIDEO)

YouTube video

Nikola Mrdaković, dečak iz Kragujevca, ima veliku podršku Subotičana koji su, da bi se sakupila sredstva za lečenje, pošli na put do Ostroga – pešice.

Tri momka, koji su tokom 16 dana svoje misije, rešili da dečaku iz Kragujevca koji boluje od tuberozne skleroze, pomognu da se prikupi što više sredstava kako bi nastavio sa lečenjem, stigli su do Ostroga, sa ciljem da se o Nikoli o čuje, podigne svest o lečenju dece kojoj jedino na ovaj način, prikupljanjem sredstava, može pomoći.

blank
Foto: Privatna arhiva

David, Uroš i Leonid, mladi momci, znaju da Nikoli može pomoći samo zajedništvo i ujedinjenost. Tako u sva trojica, ujedninjeni, pošli od Subotice, preko Srbije, do Crne Gore do Ostroga kako bi prikupili sredstva za lečenje ovog malog Kragujevčanina. Kažu, svejedno je kome je pomoć potrebna, bitno je da da su uspeli da odrade zacrtan put. 40 kilometara dnevno, za 16 dana stigli su na destinaciju koju su sebi postavili kao cilj.

Sva trojica se slažu u jednom: sledeća misija biće Sveta Gora.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Do Ostroga za obolelo dete, Subotičani ispunili svoju misiju! (VIDEO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.