blank

Državno prvenstvo u veslanju ovog vikenda na Paliću

Tokom dve naredne nedelje na jezeru Palić zainteresovani će moći da vide preko stotinu mladih veslača, kadeta i juniora kako vredno treniraju za njima najvažnije takmičenje u godini – Državno prvenstvo u veslanju.

blank
Foto: Veslački klub Palić

Nekoliko naših veslačkih klubova (Veslački klub Partizan, Veslački klub Grafičar, Veslački klub Crvena Zvezda) odlučilo je da finalne pripreme budu na jezeru Palić, gde će se ove godine i održati Državno prvenstvo u veslanju za kadete i juniore. Organizatori takmičenja su Veslački savez Srbije, Veslački klub Palić, Sportski savez Srbije i Sportski savez grada Subotice, kao i „Park Palić“ i „Palić-Ludoš“.

Lokacija održavanja takmičenja:

blank
Foto: Veslački klub Palić

Državno prvenstvo održaće se poslednji vikend u junu mesecu. U subotu, 29.06.2024. godine, na jezeru Palić zainteresovani će navijati za kadete i kadetkinje, a u nedelju, 30.06.2024. godine, za juniore i juniorke.

Samo nedelju dana nakon toga, 06. i 07.07.2024. Veslački klub Palić očekuje tradicionalno međunarodno veslačko takmičenje VOJVODINA OPEN 2024 koje će se organizovati na našem jezeru Palić. Na ovom takmičenju očekujemo dolazak veslača iz Mađarske, Turske, Bugarske, Češke, Severne Makedonije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas slavimo Vidovdan

Pravoslavni vernici danas, 28. juna obeležavaju jedan od najvećih srpskih praznika – Vidovdan.   Mnoga mesta u Srbiji danas proslavljaju Vidovdan kao slavu, pa tako

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 29 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.