blank

Dva pehara za Lanu Virc u Nišu

Prvenstvo Srbije za juniore i juniorke do 16 godina održalo se u Nišu na terenima „Akademije Živković”. Takmičarka Tenis kluba Spartak Lana Virc ostvarila je odličan rezultat osvojivši prvo mesto u dublu i drugo mesto u singlu.

blank
Foto: TK Spartak

Lana Virc je u finalu singla igrala protiv Lane Petković iz Crvene Zvezde gde je izgubila rezultatom 6:2,6:2, dok je u polufinalu savladala Aleksandru Đokić rezultatom 6:4, 6:3.

U finalu dubla Lana Virc je igrala sa domaćom igračicom Anastasijom i dobila Novosadski dubl Janković – Agbaba rezultatom 6:0, 6:3.

Subotičanka je ovim rezultatom osigurala sebi mesto u reprezentaciji Srbije i imaće priliku da na Ekipnom prvenstvu Evrope koje se održava ove godine brani vicešampionsku titulu zajedno sa teniserkom iz Novog Sada, Kostović Teodorom.

Lanu Virc sledeće nedelje očekuje turnir super kategorije iz evropskog kalendara u konkurenciji do 16 godina koji se igra u Milanu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.