blank

Festival “Palićke notice” (VIDEO)

YouTube video

Lepota dečijeg osmeha i energije koju su jedni drugima pružili, bila je opipljiva.

Četvrte Palićke notice festival su prevashodno za decu sa smetnjama u razvoju, predvođene vaspitačima i asistentima. Program koji se odvijao na najlepšoj otvorenoj pozornici u Vojvodini doneo je mnogo aplauza i smeha, a sam takmičarski deo nije bio u prvom planu. Svi koji su odslušali note sa Palića sa koncerta su otišli srećniji i sa osmehom.

Četvrte “Palićke notice” okupile su decu iz specijalnih i masovnih škola iz četiri države: Mađarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gosti iz Banja Luke nisu krili oduševljenje atmosferom i pozivom da uveličaju palićko slavlje.

Podršku festivalu “Palićke notice” svake godine pruža i subotička Muzička škola. Muzika spaja, briše razlike a kroz pesmu i igru, razvija zajedništvo, empatiju i prevazilazi razlike, ali generacijsku razliku briše prevashodno Jovan Joca Adamov, kompozitor i dirigent koga starije generacije znaju još iz popularnog Muzičkog tobogana, uz Minju Subotu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 30 stepeni Celzijusa. Većina hronično obolelih osoba može očekivati

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.