blank

FK Prozivka cilja gornji deo tabele Gradske lige! (VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Prozivke započeli su pripreme za prolećni deo prvenstva Gradske fudbalske lige. Uprava je angažovala nekoliko novih igrača, sve u cilju boljeg plasmana na tabeli.

Treninzi se po planu odvijaju na pomoćnom terenu Gradskog stadiona uz dobar odziv igrača. Ekipa vredno odrađuje zadatke trenera Gorana Radonjića i u dobroj atmosferi očekuje prijateljske mečeve koji slede.

Luka Đurović, sportski direktor i igrač navale sumirao je utiske jesenjeg dela i predstavio plan priprema u kojem će se ekipa uigrati kroz tri kontrolne utakmice.

“Atmosfera u klubu i odziv igrača na treninzima su odlični. U narednom periodu odigraćemo tri prijateljske utakmice, a protivnići će biti Bačka, Sloboda iz Moravice i Kordun iz Kljajićeva. U proteklom periodu imali smo nekoliko akcija u kojima su učestvovali članovi kluba”, naglasio je Đurović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Uroš Sedlić, koji je postigao nekoliko bitnih golova u jesenjem delu očekuje da će se ekipa što bolje pripremiti i na proleće popraviti utisak kod publike.

“Neki rezultati u jesenjem delu nisu bili realni i nadam se da ćemo u drugom delu popraviti greške koje su nas koštale bodova. Ekipe u ligi su kvalitetne i mislim da će se ove godine pet ili šest ekipa boriti za prvo mesto”, naglasio je Sedlić.

Prozivka je jesenji deo prvenstva okončala na 7. poziciji sa 14 osvojenih bodova i učinkom od 4 pobede, 2 nerešena ishoda i 4 poraza.

Ekipa će u prvom kolu prolećnog dela prvenstva na svom terenu ugostiti ekipu Hajduka iz Bačkog Dušanova koja ih je u jesenjem delu savlada kao domaćin rezultatom 2:0.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.