blank

Fudbaleri Solida savladali Jadran u Feketiću

Fudbaleri Solida slavili su po treći put u toku priprema za nastavak sezone Gradske lige. Subotičani su u nedelju gostovali ekipi Jadrana u Feketicu i pobedili rezultatom 3:4 (2:2).

blank
Foto: FK Solid

Strelci: Peić Nemanja, Boris Žmukić x2 i autogol domaćina

Solid: Dulić, Peić, Rapaić, Vojnić, Purić, Đurđevac, Sić, Ivanisević, Novaković, Suplić, Žmukić. Igrali su još: Ibraimović, Ćeklić N., Ćeklić D., Radočaj, Erceg, Stjepanović, Pap, Bedeković.

Treća pobeda za Solid u pripremnom periodu. U nedelju je Solid gostovao ekipi FK Jadran iz Feketića koja se takmiči u područnoj ligi Subotice. Po sunčanom i lepom vremenu i sasvim solidnom terenu odigrao je Solid dobru utakmicu protiv ekipe iz višeg ranga. Sa dva brza pogotka u prvih 10 minuta poveo je Solid sa 0:2. Domaćin je zatim pojačao tempo igre i na kraju prvog dela igre izjednačio na 2:2.

U drugom delu igre, treneri obe ekipe izvršili su nekoliko izmena. Solid stiže do pobede preko Borisa Žmukića sa njegova dva gola i završava susret pobedom od 3:4.

U subotu će fudbaleri Solida na svom terenu imati sledeću proveru protiv Solunca iz Karađorđeva.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu prouzrokovati tegobe kod

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.