blank

Gimnastičarka Spartaka na finalu Pionirske lige Srbije

Proteklog vikenda je u Kostolcu održano finale Pionirske lige Srbije u ženskoj sportskoj gimnastici na kom su nastupile mlade gomnastičarke Sokolskog društva Spartak iz Subotice u sve tri selekcije.

blank
Foto: Sokolsko društvo Spartak

U prvoj selekciji subotičanke su ekipno zauzele 3. mesto u sastavu Molnar Dokić Astrid, Katić Jovana i Marjanović Sofija. U pojedinačnoj konkurenciji istakla se Molnar Dokić Astrid koja je zauzela 3. mesto.

U finalu po spravama Marjanović Sofija je osvojila drugo mesto na parteru, dok je Molnar Dokić Astrid bila treća na gredi.

Postava u sastavu Terek Štetić Nikoleta, Terek Štetić Simona i Ostrogonac Petra ekipno je osvojila prvo mesto u Drugoj selekciji. Uspeh je ostvarila i Terek Štetić Nikoleta koja je osvojila prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji.

U finalu po spravama Terek Štetić Nikoleta je bila prva na parteru i preskoku dok je na razboju i gredi zauzela treće mesto. Terek Štetić Simona bile je treća na parteru.

Subotičanke su ekipno prvo mesto osvojile i u trećoj selekciji u sastavu Prčić Laura, Prčić Leona i Basarić Tamara.

Klub su na ovom takmičenju predstavljali trener Miloš Vucelić i sudija Nada Drakulić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.