blank

Hoće li pored škole u naselju Prozivka biti otvorena kladionica?

blank

Redakcija portala Subotičke.rs odmah posle prvomajskih praznika proveriće sve detalje u vezi sa otvaranjem objekta “Balkan beta” pored Osnovne škole “Sonja Marinković”

U novoizgrađenoj poslovnoj zgradi, neposredno do Osnovne škole “Sonja Marinković” u naselju Prozivka, uskoro će biti otvoren objekat “Balkan beta”.

Na izloge su zalepljene velike nalepnice “Balkan fud” (Balkan Food) i “Balkan bet centar dobre zabave”.

blank

– Nedavno su u objekat uneti brojni monitori, što ukazuje na to da bi ovde, neposredno do škole, mogla da bude otvorena kockarnica – kaže jedan od zabrinutih meštana.

Na sajtu “Balkan beta” navedeno je da je “Balkan fud” centar dobre zabave sa vrhunskom klopom i jedinstveno mesto koje povezuje ljubitelje sporta, druženja i dobre hrane.

“Uživate da dobre mečeve pratite sa ekipom na velikom ekranu? Još kad je tu i dobra klopa, adrenalin u svakom zalogaju je zagarantovan. Da li ste čuli za Balkan Food? – J. Predlažemo da posetite premium lokale Balkan Beta, koji su zahvaljujući Balkan Food konceptu postali novi centri dobre zabave”, navedeno je na sajtu.

blank

Na sajtu kompanije navedeno je i da su objekti “Balkan fuda” do sada bili na četiri adrese u Beogradu.

blank

Snimak iz emisije serijala “ŠtaDaJedem” sa “Jutjuba” u kojoj je navedeno da su objekti “Balkan fuda” istovremeno i kockarnice

Mediji su, ne tako davno, objavili podatak da se oko milion i po odraslih u našoj zemlji kladi, kocka i posećuje kladionice, kao i da to radi svaki treći srednjoškolac. Pre dve godine najavljeno je da će najmanja razdaljina između dve kladionice biti 100, a između kladionice i škole 200 metara.

Redakcija portala Subotičke.rs odmah posle prvomajskih praznika proveriće sve detalje u vezi sa otvaranjem objekta “Balkan beta” neposredno pored Osnovne škole “Sonja Marinković”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.