blank

Kik boks klub „Top Fighter“ uspešan na Svetskom Kupu u Budimpešti

Proteklog vikenda u Budimpešti održan 29. Svetski Kup u kik boksu, koji je trajao od 14. do 16. juna. Učešće je uzelo 381 klub ili reprezentacija iz 50 zemalja sa 2.250 takmičara. Takmičenje je bilo u tri ringovne i četiri tatami discipline.

blank
Foto: Top Fighter

Kik boks klub „Top Fighter“ iz Subotice je drugu godinu za redom učestvovao sa svoja tri predstavnika, Milica Despotović takmičila se kao reprezentativac Srbije, a klub su još predstavljali i Martin Toldi i Stefan Repčen.

Kik boks reprezentacija Srbije nastupala je sa 45 takmičara predvođena stručnim štabom na čelu sa selektorom Sinišom Vladimirovićem i osvojila je 17 zlatnih, 10 srebrnih i 9 bronzanih medalja i zauzela visoko četvrto mesto u ukupnom plasmanu.

Milica Despotiović je kao senior, u okviru reprezentacije osvojila zlatnu medalju u disciploni low kick, u kategoriji do 52 kg. U polufinalu je pobedila reprezentativku Poljske, dok je u finalu pobedila takmičarku iz Austrije.

Martin Toldi je među starijim juniorima uspeo da osvoji bronzu u kategoriji do 63,5 kg, u disciplini K1. Toldi je polufinalu je izgubio od predstavnika Poljske.

Stariji kadet Stefan Repčen, je u tatatmi disciplini „kick light“ izgubio u eliminacijama.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 31 stepen Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije kardiovaskularnim bolesnicima,

Detaljnije »
blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 30 stepeni Celzijusa. Većina hronično obolelih osoba može očekivati

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.