blank

“Krov nad glavom” u subotu kuva obroke za siromašne sugrađane

blank

Aktivisti subotičkog ogranka Združene akcije „Krov nad glavom”, uz podršku prijatelja iz Mini Jugoslavije, u subotu, 21. novembra, kuvaće veliki ručak solidarnosti i razvoziti obroke našim najugroženijim sugrađanima.

“Pandemija virusa korona značajno je uticala na pogoršanje već nestabilnih životnih uslova mnogih sugrađana, pa su im uskraćene i najosnovnije životne potrebe. Oni zato žele da pokrenu akciju kuvanja svakog vikenda ukoliko to epidemiološke mere i resursi budu dozvoljavali”, navedeno je u saopštenju ove organizacije.

U prvom talasu epidemije, „Krov nad glavom” organizovao je podelu paketa osnovnih životnih namirnica ugroženim Subotičanima.

Aktivisti ove organizacije žele da skrenu pažnju javnosti da neki od naših sugrađana žive na rubu egzistencije, dok drugi bacaju viškove hrane. Stoga su pozivali sve solidarne ljude koji poseduju automobil i žele da se uključe u akciju “Obrok solidarnosti” da se jave posredstvom imejla: zkng.su@gmail.com.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.