blank

Lazar Mitić: Bodovi za mirnu luku!

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka u nedelju na svom terenu dočekuju ekipu Obilića iz Zmajeva u 23. kolu Vojvođanske lige Sever. Uvek motivisani igrač sredine terena, Lazar Mitić, nada se prekidu loše serije i osvajanju bodova.

blank
Foto: FK Radnički

Radnički je u prošlom kolu poražen u Senti rezultatom 4:2 (2:1) iako je početkom drugog poluvremena sve izgledalo kao da će Bajmočani preokrenuti rezultat.

U nedelju na Sportski centar u Bajmoku dolazi ekipa Obilića iz Zmajeva koju su izabranici Nenada Florina savladali u jesenjem delu rezultatom 3:2 (0:2) nakon preokreta.

Vezni fudbaler Radničkog, Lazar Mitić, očekuje kraj loše serije: 

„Imamo svoje kvalitete i u meč ćemo sigurno ući motivisani i gladni bodova. U Senti nam je izmakao povoljan rezultat, ali smo izvukli pouke i imamo dovoljno vremena do nedelje da se pripremimo.

Očekujem podršku navijača, a mi ćemo im se odužiti zalaganjem i nadam se pobedi koja će nam značiti za mirniji nastavak prvenstva”, istakao je Mitić, miljenik publike i popularni „panter”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.