blank

Lokomotiva pobednik Kupa Subotice u fudbalu

blank

U finalu Kupa Subotice, Lokomotiva je juče, na Gradskom stadionu, savladala Udarnik iz Višnjevca nakon izvođenja jedanaesteraca sa 4:2. U regularnom delu utakmice rezultat je bio 1:1.

U prvom poluvremenu, terenom je dominirao tim Udarnika, što je i rezultiralo golom koji je postigao Igor Kozoš.

blank

Na samom početku drugog poluvremena, Lokomotiva pravi preokret golom koji je postigao Nikola Lukić. U toku drugog poluvremena, oba tima imala su po dve izmene igrača.

Posle regularnog toka utakmice koje je završen nerešenim rezultatom, pristupili su izvošenju jedanaesteraca. Konačan rezultat je bio 4:2 u korist Lokomotive.

blank

Golove sa beletačke postigli su: Vladimir Nosković, Aleksndar Nosković, Dragan Gulišija i Slaviša Stipančević, dok su strelci za Udarnik bili Stefan Paunović i Nikola Sovilj.

Glavni sudija na utakmici je bio Stefan Jeknić , a pehar je pobedničkoj ekipi, kapitenu Strahinji Maruniću, uručila je članica Gradskog veća zadužena za oblast sporta i omladine Nataša Aleksić.

I. B.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Večeras bitka za finale

Košarkaše Spartak Office Shoes-a večeras od 19 časova u Hali sportova očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv ekipe MZT Skopje Aerodrom. Subotičani su slavili u

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.