blank

Maksimalna dnevna temperatura do devet stepeni

blank

U Subotici će maksimalna dnevna temperatura danas iznositi devet Celzijusovih stepeni. U petak, najniža dnevna temperatura iznosiće tri, a najviša dvanaest stepeni. Vreme će u četvrtak biti oblačno, a sutra promenljivo oblačno uz povremenu kišu.

Očekivane biometeorološke prilike povolјno će danas uticati na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima u prepodnevnim satima, kao i osobama sa srčanim i psihičkim tegobama.

Kod meteoropata su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje. Preporučuje se pridržavanje saveta lekara i uzimanje redovne terapije.

Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima u petak se savetuje opreznost usled očekivanog uticaja biometeorološke situacije. Promenlјivo raspoloženje, pospanost i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Neophodan je dodatan oprez učesnicima u saobraćaju.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 15 stepeni Celzijusa. Nepovolјna biometeorološka situacija može doprineti pojačanju

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.