blank

Milica Radulović rukometna nada Radničkog iz Bajmoka!

Ženski rukometni klub Radnički iz Bajmoka završio je sezonu u Drugoj ligi grupa Vojvodina na 3. poziciji sa 24 osvojena boda. Epitet najboljeg strelca prvenstva ponela je Milica Radulović, bek Radničkog, sa 159 postignutih golova.

blank
Foto: Subotičke.rs

Mlada rukometašica Radničkog rodom iz Bajmoka koja ima 18 godina doprinela je dobrom plasmanu Radničkog ove sezone. U nekoliko mečeva pokazala je da poseduje talenat i kvalitet. Pauzu nakon prvenstva koristi da napuni baterije i spremi se za početak priprema. Za naš portal Milica se osvrnula na proteklu sezonu i otkrila ambicije za nastavak karijere.

„Rukometom sam počela da se bavim 2015. godine kada sam imala 11 godina. Igrala sam za Radnički Bajmok do 2020. godine, a tada sam prešla u Mađarski klub Bačalmaš. Tamo sam provela jednu sezonu.

Posle se ponovo vraćam u Radnički gde i danas igram. Svojim trudom i zalaganjem sam dobila poziv za širi spisak kadetske reprezentacije. Najuspešnija sezona mi je 2022/2023. gde sam uz pomoć saigračica postala najbolji strelac lige sa 159 datih golova.

Dalje ambicije mi ostaju uz Radnički pošto se nadam da ćemo ući u viši rang takmičenja, jer smo to i žaslužile. Ova sezona je bila turbulentna, uz sve probleme i poteškoće koje smo imali u klubu zasluženo smo osvojile 3. mesto iako po kvalitetu zaslužujemo i prvo”, istakla je talentovana Milica Radulović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.