blank

Mudrinski brži od pištaljke!

Fudbaleri Spartaka savladali su juče na Gradskom stadionu ekipu Voždovca u okviru 8. kola Mozzart bet superlige rezultatom 1:0 (0:0). Gol odluke postigao je rezervista Ognjen Mudrinski sa bele tačke u 91. minutu.

blank
Foto: FK Spartak

Strelac: Mudrinski 91. minut za Spartak.

Spartak: Manojlović, Tanasijević, Kerkez, Prijović, Bijelović, A.S.Đurasović, Vidaković, Stanojev, Todoroski, Ubiparip, Babić. Igrali su još: Vulić, Lukić, Mudrinski, Jocić, Tošeski.

Voždovac: Katić, Đurđević, Damjanović, Zečević, Đuričić, Matić, Vujanović, Jočić, Vašćuk, Nešković, Burmaz. Igrali su još: Antonijević, Vilka, Kojić, Mitrović, Teodorović.

Spartak je upisao i drugu uzastopnu pobedu pogotkom sa bele tačke u nadoknadi vremena. Sve je delovalo kao da će doći do podele plena, ali je u 90. minutu nakon gužve u šesnaestercu gostiju intervenisala var soba i sudija je pokazao na najstrožiju kaznu. Odgovornost je preo iskusni Mudrinski koji je doneo radost svojoj ekipi.

Nakon meča trener Spartaka Aleksandar Keržakov je rekao da je ekipa odlično odreagovala u drugom poluvremenu, da je bila agresivnija i konkretnija nego u prvom delu pa je i nagrađena jedanaestercem.

U narednom kolu Spartak gostuje u Novom Pazaru.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.