blank

Na Paliću održane radničke sportske igre zaposlenih u kulturi, obrazovanju i nauci (VIDEO)

YouTube video

Zaposleni u Narodnom pozorištu Subotica, dve godine zaredom organizatori su sportskih igara na kojima učestvuju zaposleni iz oblasti kulture, obrazovanja i nauke, iz Vojvodine.

Ove godine, domaćini su svoje goste dočekali na Paliću, a snage na fudbalskom, odbojkaškom, terenu za boćanje odmerili su ekipe iz Novog Sada, Alibunara, Pančeva, Sombora, Stare Pazove, Kikinde, Bačke Palanke, Sremskih Karlovaca…

blank
Foto: Subotičke.rs

E sad, da li su difovci nadvladali vaspitače iz predškolskih ustanova, koji su sigurno utrenirani obzirom na prirodu njihovog posla, ili su bibliotekari bili bolji od naučnika iz Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, ili su se naše računovođe bolje snašle od glumaca, ne znamo.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ono što znamo je da su svi predano radili na odličnoj zabavi, smehu i đuskanju uz terene. Da li su glumci bolji sportisti ili organizatori pitali smo poznato glumačko lice Miana Vejnovića koji, kako ozbiljno shvata svoj glumački posao, tako razume i posao organizatora.

Kao pravi domaćin, bio je, uz svoju ekipu, zadužen za doček. I da, delio je besplatne poljupce – obzirom na slogan na njegovoj majici. Šale nikad dosta, a dvodnevno druženje ostaće upamćeno bolje nego postignuti rezultati, u to smo sigurni.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.