blank

Nova android aplikacija „SuBus“ puštena u upotrebu

blankJavno preduzeće „Subotica-trans” saopštilo je da uvodi novu aplikaciju za mobilne telefone u okviru „SuBus” sistema.

Saopšteno je da nova „SuBus” aplikacija korisnicima javnog prevoza pruža informacije o vremenu dolaska autobusa na stajališta u realnom vremenu. Aplikacija prikazuje rute svih gradskih, prigradskih, međumesnih i međunarodnih linija ovog preduzeća, sa očekivanim prolaznim vremenima po autobuskim stajalištima.

Nova aplikacija, takođe, omogućava korisnicima autobuske stanice da u realnom vremenu prate red vožnje i postavljanje autobusa Subotica-transa na polazne perone autobusa, ali i drugih prevoznika koji saobraćaju sa subotičke autobuske stanice.

SuBus“ aplikacija dostupna je posredstvom „Google Play Store“ prodavnice (https://play.google.com/store/apps/details?id=buslogic.subus), odnosno putem poveznica na „Fejsbuk“ stranici preduzeća ili posredstvom sajtova www.sutrans.rs i www.subus.rs.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.