blank

Obnovljen teniski teren na Paliću

Teniski teren na Paliću obnovljen je zajedničkim snagama braće Ivana i Mateja Sabanov, i Grada Subotice.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Grad Subotica je grad poznat po bogatstvu tradicija, naročito u oblasti sporta. Danas se nalazimo na terenima kluba sa bogatom tradicijom, Teniskog kluba Palić 1878. Ovaj teniski klub raspolaže sa 9 terena – 8 terena sa šljakom i deveti rekonstruisani. Sada je ovaj teren presvučen akrilnom podlogom, urađeno je proširenje i postavljena je nova zaštitna ograda, a ono što je najbitnije – urađeno je i psvetljenje ovog terena, tako da ovaj teren sada ispunjava sve standarde za odigravanje internacionalnih mečeva”, rekao je gradonačelnik Stevan Bakić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Inicijativa za rekonstrukciju terena krenula je od braće Sabanov koji su od sopstvenih sredstava uložili 25.000 evra, dok je Grad učestvovao sa 11.4 miliona dinara. Sabanovi su jedini Subotičani koji imaju ATP titulu.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Na ovom mestu nekada se nalazio betonski teren koji je bio urušen, a mi smo došli smo na ideju da ga rekonstruišemo i osposobimo za igru i treninge. Sve je počelo u septembru kada smo prvo morali da proširimo dimenzije terena. Došao je maj mesec i mi smo jako srećni što je sve završeno!”, zaključio je Ivan Sabanov.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 19 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.