blank

Odbačena i zlostavljana ženka maltezera

blank

Subotičke njuškice” smatraju da je ženka služila za oštenjivanje i da je izbačena na ulicu nakon što je prestala da na svet donosi nove kučiće

Udruženje “Subotičke njuškice” obavestilo je posredstvom društvenih mreža javnost da je sinoć pronađena napuštena i zlostavljana ženka maltezera sa šest polomljenih rebara.

Veterinarskim pregledom utvrđeno je da nesrećna životinja ima lošu krvnu sliku i da je pozitivna na test prisustva srčanog crva. Veterinari su skoro potpuno sigurni i da joj je napukla karlična kost, što prvim snimkom nije moglo sa sigurnošću da se utvrdi.

blank

“Donji deo stomaka nesrećne životinje je potpuno modar, tako da je naš i zaključak veterinara da je šutnuta. S obzirom da je u istom periodu nađen i mužjak u sličnom stanju, sigurni smo da je to delo štancera. Dok je mogla da se šteni, bila im je dobra, a sada je šutiraju i izbacuju”, navedeno je na “Fejsbuk” stranici “Subotičkih njuškica”.

Nakon pregleda i ukazane veterinarske pomoći, pronađena ženka je ošišana i nalazi se na bezbednom mestu.

Foto: “Subotičke njuškice”

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.