blank

Održan treći dan Mini Maksi lige Subotice

U subotu 9. decembra održan je treći dan Mini Maksi lige Subotice. Na programu je bilo 17 utakmica koje su odigrane u balonu Kutens u Dudovoj šumi u periodu od 12 do 18 časova i 30 minuta.

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Na trurniru učestvuje 34 ekipe u pet generacija uz tehničku organizaciju Sportskog saveza grada Subotice. Utakmice se igraju bez prisustva publike kao i prošlih godina. Igra se tri poluvremena, prva dva se registruju, ali se rezultati nigde ne objavljuju, dok je treće poluvreme prilika da zaigraju sva deca koja inače imaju manju minutažu.

Turnir se nastavlja sledeće subote 16. decembra utakmicama četvrtog kola nakon kojeg sledi pauza za vreme trajanja školskog raspusta.

Satnica utakmica:

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas slavimo Vidovdan

Pravoslavni vernici danas, 28. juna obeležavaju jedan od najvećih srpskih praznika – Vidovdan.   Mnoga mesta u Srbiji danas proslavljaju Vidovdan kao slavu, pa tako

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 29 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.