blank

Održana ekološka akcija čišćenja šume

blank

Planinarski sportski klub „Spartak” saopštio je posredstvom svoje „Fejsbuk” stranice da se odazvao pozivu Javnog preduzeća „Vojvodinašume” i učestvovao u ekološkoj akciji čišćenja šume u Subotičkoj peščari.

U akciji, u kojoj je sakupljeno više džakova smeća, učestvovalo je stotinak građana. Među njima su, osim planinara, bili i učenici — članovi Ekološko-planinarske sekcije škole Osnovne škole „Jovan Mikić”, kao i učenici Osnovne škole „Majšanski put”.

blank

„Apelujemo na građane da obrate pažnju na prirodu i da čuvaju i ne zagađuju svoju okolinu. Poštujmo prirodu, taj dragoceni dar, koji nas leči i okrepljuje!”, poručili su planinari Spartaka.

Foto: Fejsbuk

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 33 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene

Detaljnije »
blank

Vozili pod dejstvom alkohola i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.