blank

Počinje kupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi

Letnja sezona kupanja na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi počinje, a bazen će građanima biti na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Cene ulaznica se nisu menjale.

blank
Foto: Subotičke.rs

Cena dnevne karte za odrasle košta 250 dinara, dečija karta iznosi 150 dinara, dok deca do 5 godina ne plaćaju ulaz. Zainteresovani imaju mogućnost kupovine mesečne karte po ceni od 3.000 dinara, dok korisnici penzionerske kartice imaju pravo besplatnog korišćenja usluga bazena u rekreativnom terminu.

“Ove godine slavimo pedesti rođendan olimpijskog bazena u Dudovoj šumi, koji je 1947. godine zajedno sa tribinama i svlačionicama otvoren, nakon čega se širio sadržaj. JKP “Stadion” na raspolaganju ima 228,5 miliona dinara budžeta. Bazenu je potrebna rekonstrukcija vodovodnih instalacija koja će početi ove godine i završiće se naredne, a investicija iznosi 11,5 miliona dinara” rekla je Čila Goli, član Gradskog veća zadužena za oblast komunalnih delatnosti i razvoja.

blank
Foto: Subotičke.rs

Bazen će raditi svih sedam dana u nedelji. Radno vreme bazena je: ponedeljkom od 12 do 18 časova, dok od utorka do petka bazen radi dvokratno od 6 do 7 časova i 30 minuta i od 11 do 18 časova. Vikendom će bazen biti otvoren od 6 do 7 časova i 30 minuta i od 11 do 19 časova.

“Trenutna temperatura vode je oko 25,5 stepeni. Ono što je najvažnije, voda je bakteriološki ispravna. Tretira se redovno i kontroliše svake nedelje od strane Zavoda za javno zdravlje. Ponedeljkom se radi generalno čišćenje i zato je bazen otvoren od 12 časova”, zaključila je Tamara Dimitrioski, direktor preduzeća JKP „Stadion“ Subotica.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.