blank

Poseta prvom virtuelnom rezervatu na svetu u Zoološkom vrtu Palić

blank

Zoološki vrt Palić saopštio je da, u saradnji sa kompanijom „Wild Immersion”, mališanima daje priliku da u petak i subotu zavire na dvanaest lokaliteta širom sveta, da šetaju zemljom, lete i plivaju, i to zahvaljujući naočarima za virtuelnu realnost.

Oni će, stojeći u mestu, moći da posete prvi virtuelni rezervat na svetu, da obiđu Tanzaniju, Šri Lanku, Amazon, Kanadu, Australiju, okeane, Arktik, Antarktik i slična mesta.

Kako su iz palićkog Zoološkog vrta naveli za Subotičke.rs, cilj ovih radionica jeste ukazivanje na zaštićene vrste i područja u svetu, pa su stoga i namenjene deci starijoj od pet godina.

Jedan termin traje pola sata i u tom periodu će deca, nakon odgledanog filma posredstvom „VR” naočara, moći da učestvuju u kvizu znanja, ali i da daju svoje predloge za zaštitu životinja.

Svi zainteresovani mogu da rezervišu termin za mališane telefonom na 024/753-075 ili porukom posredstvom „Fejsbuk” ili „Instagram” stranice ove ustanove.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.