blank

Pošta odgovorila redakciji portala Subotičke.rs na pitanje o kašnjenju računa

blank

“Usled epidemije virusa kovid 19 uručenje računa u Subotici se obavlja uz dodatne napore poštara i ostalih zaposlenih kako bi se završilo u zakonom predviđenom roku”, tvrdi JP “Pošta Srbije”

Javno preduzeće “Pošta Srbije” danas je odgovorilo našoj redakciji na pitanje o teškoćama prilikom isporuke računa građanima. Odgovor ovog javnog preduzeća objavljujemo u celosti:

“Uručenje računa velikih korisnika obavlja se sukcesivno, u skladu sa vremenom prispeća računa u poštu, koje zavisi od datuma predaje od strane korisnika, uz poštovanje definisanih rokova uručenja. Usled epidemije virusa kovid 19, uručenje računa u Subotici se obavlja uz dodatne napore poštara i ostalih zaposlenih kako bi se završilo u zakonom predviđenom roku.

Za sve velike korisnike, pružaoce komunalnih, telekomunikacionih i drugih usluga, potpuno su uručeni računi u skladu sa rokovima uručenja, sukcesivno kako su pristizali na uručenje, a zaključno sa sredom, 25. novembrom.

Manji deo računa JKP Vodovod i kanalizacija je uručen zaključno sa 26. novembrom, te obaveštavamo korisnike da se obrate najbližoj pošti u Subotica, kako bi ostvarili svoja potrošačka prava.

Isto se odnosi i na račune kablovskog distributera Pošta net, koji su pristigli posle 20. novembra, s tim da napominjemo da korisnici usluga Pošta Neta mogu da plate račun i bez ispostavljanja računa na kućnu adresu, jer su iznosi mesečne naknade jednoobrazni i nisu se menjali mesecima.

Javno preduzeće „Pošta Srbije” obaveštava korisnike da, ukoliko imaju pitanje, komentar, ili prigovor, isti podnesu ovom preduzeću, kako bi bili blagovremeno razmotreni, a korisnici dobili povratnu informaciju. U cilju unapređenja usluge i održavanja visokog stepena zadovoljstva korisnika na raspolaganju su sledeći kanali komunikacije:

• kontakt centar Pošte Srbije: 0700-100-300 (besplatan za korisnike fiksne

mreže „Telekom Srbije” a.d.), i 011/3607-788

• najbliža pošta, gde mogu popuniti odgovarajući obrazac,

• adresa: Javno preduzeće „Pošta Srbije”, Beograd, Takovska 2, Beograd, na koju

mogu uputiti svoje pismo;

• kontakt forma na internet stranici Pošte Srbije: www.posta.rs u delu aplikacije Kontakti/Postavite pitanje”, navedeno je u odgovoru Pošte Srbije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.