blank

Praznik ulične odbojke u centru grada! (VIDEO)

YouTube video

Srpska odbojka ponos je ove države i dugo se nalazi u samom vrhu omiljenih sportova, a za vikend je Subotica bila centar ovog sporta za devojčice i one malo starije odbojkašice. Bio je to praznik sporta i odbojke. Na 24. turniru ulične odbojke učestvovalo je preko hiljadu odbojkašica iz cele zemlje, dvadeset klubova u nekoliko kategorija stalo je na gradski subotički trg.

Odbojka se igrala na dvadeset uličnih terena, na najstarijem turniru ulične odbojke u regiji koji okuplja zaljubljenike i poznavaoce ovog sporta.

blank
Foto: Subotičke.rs

Slična razmišljanja imali su i treneri iz ostalih klubova. Mogli ste da vidite mnogo odbojkaških skokova, smečeva, ali i zagrljaja i osmeha. Centar grada odjekivao je grajom, ali i kanonadom lopti koje su letele na sve strane. Pravi sportski dan, baš onakak kakav Subotica kao grad sporta zaslužuje!

Biće teško za četvrt veka turnira, sledeće godine, premašiti ovu brojku učesnica, a nama ostaje da organizatorima čestitamo na uspešnom tuniru koji su naš grad davno postavili na mapu odbojkaških turnira.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 13 do 21 stepen Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.