blank

Prihvatilište za beskućnike na novoj adresi

Umesto u Gajevoj ulici gde je prethodnih godina bilo, prihvatilište se od ove godine nalazi na novoj adresi i to u Ulici braće Radić 83 odnosno Mesna zajednica „Bajnat“.

YouTube video

 

Ove godine za prihvatilište je iz gradskog budžeta izdvojeno 500 hiljada dinara, a naredne bi trebalo oko 870 hiljada dinara.

Prostorije su potpuno renovirane i spremne da prime najugroženije sugrađane u ovom najhladnijem dobu godine.

„ Uslovi su mnogo bolji nego na prethodnoj lokaciji, a Crveni krst je svojom logistikom opremio prostorije krevetima, čistom posteljinom i garderobom. Takođe svakom korisniku su obezbeđena tri obroka, topli napitci i sredstva za održavanje higijene. Korisnici imaju pravo i na zdravstvene preglede i lekarske terapije“ – ovom prilikom izjavio je dr Siniša Trajković, sekretar Crvenog krsta Subotice.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Prihvatilište za beskućnike na novoj adresi”

  1. Koji su uslovi da BiH dobila pravo na korišćenje Vaših usluga. Ja sam iz Trstenika i nemam krov nad glavom,nemam primanja,socijalno u Trsteniku nije sposobno da mi pomogne ni za jednu običnu sobicu od 10 kvadrata a ni za materijalnu pomoć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Trio napustio Spartak

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv sporazumno je prekinuo saradnju sa defanzivcem Ilijom Martinovićem, desnim bočnim Alphonce Msanga Mabulom i  ofanzivnim veznim fudbalerom Morice Abrahamom. Klub

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.