blank

Promene na linijama 1, 1A i 8

blank

Zbog radova na kružnom toku na Trgu sinagoge i Trgu Jakaba i Komora autobusi na linijama 1A i 8 saobraćaju po izmenjenoj trasi.

Od sedam do šesnaest časova autobus na liniji 1, odnosno 1a saobraćaće iz smera Novog naselja redovnom trasom do stajališta “Nova opština”, odakle će skretati levo u Ulicu Maksima Gorkog prema Ulici Matije Gupca, odakle će se kod stajališta “Lifka” vraćati na uobičajenu trasu prema Kelebiji. U povratnom smeru važi ista privremena trasa.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta “Jadran”, “Higijenski zavod”, “Čarnojevićeva” i “Sinagoga”. Umesto navedenih stajališta, u upotrebi će biti stajališta “Patrija”, “Pošta I” i stajalište “Matija Gubec”.

Autobus na liniji 8 će saobraćati iz smera Železničkog naselja redovnom trasom do Aleje maršala Tita, odakle će ići Ulicom braće Majer, a zatim kroz Tolstojevu do Trga žrtava fašizma, odnosno do stajališta “Lifka”, odakle će dalje saobraćati uobičajenom trasom linije 8. U povratku iz Aleksandrova, autobus na ovoj liniji koristiće istu privremenu trasu.

Na liniji 8 neće biti u upotrebi stajališta “Sinagoga” i “Samoposluga 23”.

Autobusi na liniji 8A (Železničko naselje – Jadran – Lifka), kao i na linijama 2 i 9, saobraćaju uobičajenom trasom.

Foto: Subotica-trans

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.