blank

Regionalni sajam poslova u onlajn formatu do 20. oktobra

blank

Regionalni sajam poslova koji su u saradnji organizovali najposećeniji sajt za zapošljavanje u Srbiji Poslovi.infostud, MojPosao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, Vrabotuvanje.mk iz Makedonije i Deloglasnik.si iz Slovenije održava se dvanaestu godinu zaredom i traje do 20. oktobra. Zainteresovani sajam mogu da posete ulaskom na link.

Kako su naveli iz Infostuda, posetioce očekuje više od 600 prilika za zaposlenje i 60 poslodavaca, koji su grupisani u pet tematskih kapsula: Trgovina, Proizvodnja, Usluge, IT i Startuj – kapsula za mlade.

„Kao i prethodne godine, imate mogućnost da se poslodavcima obratite putem chat-a. Iskoristite priliku da dobijete odgovore na pitanja koja do sada možda niste imali kome da postavite”, poručili su.

Iz Infostuda su istakli da će tokom trajanja sajma organizovati onlajn panel-diskusije, korisne pri pronalasku prvog posla, ali i u pripremi za razgovor za posao.

Vebinari „Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru?“, „Kako do prvog posla u IT-ju?“ i „Koje su najčešće greške na intervjuu za posao?“ će biti održani 18. odnosno 20. oktobra. Više informacija o predavačima, satnici i načinu prijave, kao i o samom sajmu, dostupni su na sajtu Poslovi.infostud.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.