blank

Saopštenje G.O. NPS Subotica: Šta se dešava sa Narodnim pozorištem?

Saopštenje prenosimo u celosti:

blank
Foto: Subotičke.rs

“Šta se dešava sa Narodnim pozorištem?
Nezavršeno Narodno pozorište u Subotici postalo je kruna neodgovorne naprednjačke vlasti u Subotici. Uprkos najavama o završetku radova, još uvek čekamo otvaranje. Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić je 22. aprila tvrdio da su radovi završeni, ali je nakon toga zavladala tišina. Da li se zna kada će biti najaveljeno novo otvaranje, sada već po sedmi put?

Podsećamo građane, da ovaj projekat rekonstrukcije traje od 2007. godine, sa procenjenim ulaganjem koje prevazilazi 27 miliona evra. Godine 2014. vlast je odlučila da smanji kapacitet pozorišta za jedan sprat, a sada se rekonstruisano pozorište ponovo rekonstruiše. Gde je tu odgovornost?

Subotičani zaslužuju pre svega elementarnu odgovornost. Zašto se njihovim kulturnim nasleđem upravlja neodgovorno i gde je nestao novac građana?

Grad ne sme da bude igračka u rukama nekompetentne vlasti, jer cenu na kraju plaćaju građani”, piše u saopštenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas slavimo Vidovdan

Pravoslavni vernici danas, 28. juna obeležavaju jedan od najvećih srpskih praznika – Vidovdan.   Mnoga mesta u Srbiji danas proslavljaju Vidovdan kao slavu, pa tako

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 29 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.